Subscribe

Политика и Економија

  • Политика
  • Економија

Муртезани со грчката амбасадорка Филипиду: разговарано и за важноста од континуирана имплементација на Преспанскиот договор

Министерот за европски прашања, Орхан Муртезани, денеска оствари средба со амбасадорката на Хеленската Република во

(Видео) Кузеска: Панче Тошковски и Игор Јанушев имаат станови во поклонетиот имот на Јанушев

Скандалот со подарокот од 325.000 евра за герералниот секретар на Владата, Игор Јанушев добива нови

Srbija

Kosova

Türkiye

Hrvatska

Bosna i Hercegovina